About

Art Media Events Studio este o asociatie non-profit care deruleaza activitati in domeniul in domeniul artelor vizuale, fotografie, film, literatura, poezie, artelor spectacolului – teatru, dans, muzica, si proiecte interdisciplinare. Prin activitatiile si proiectele sale, Art Media Events Studio isi propune sa contribuie la dezvoltarea profesionala continua si promovarea tinerilor, prin acordarea de burse, organizarea de ateliere, conferinte, festivaluri, prin programe de cercetare si consiliere, rezidente, productie, prezentare si diseminare.

Asociatia Art Media Events Studio a fost infiintata in anul 2017 in urma colaborarii dintre tanarul actor Mihai Razvan Trasnea, absolvent al Colegiului National “I.L.Caragiale” din Ploiesti si o echipa formata din artisti colaboratori ai WASP Studios, din Bucuresti, in cadrul proiectului Arta tolerantei, co-finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, prin Programul de finantare “Acces Centenar”. Avand ca obiectiv principal promovarea artei in randul publicului din judetul Prahova, prin organizarea unor proiecte culturale de anvergura, Asociatia AMES – Art Media Event Studio colaboreaza cu licee si institutii de prestigiu din judetul Prahova, precum si cu organizatii si artisti din Bucuresti.

Asociatia Art Media Events Studio isi propune sa dezvolte proiecte de cooperare nationala si internationala, care sa ofere tinerilor sanse de dezvoltare creativa si artistica pe termen lung.

In anul 2018, Art Media Events Studio a implementat proiectul “Centenarul prin imagini si cuvinte”, finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, in cadrul proiectelor de aniversare a Centenarului Romaniei (1918-2018) si a Primului Razboi Mondial. Co-producator: WASP Studios. Partenerii proiectului: Colegiul National “Ion Luca Caragiale” din Ploiesti, Liceul Tehnologic de Servicii Sf.Apostol Andrei, Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova.